Paketresor till Omberg och Tåkernbygden

Grodans dag paket

27-28 mars 2020

Grodor i vassen och guidning på Naturum. Mumsiga mackor och magisk meny på kvällen!

Välkommen på Grodpaket på Ombergs Turisthotell!


Påskweekend

9-11 april 2020

Omberg i vårskrud och en sol som börjat värma. Vårliga smaker i restaurangen och vilsam sömn på pensionatet. Boka Påskweekendpaket och fira in påsken på Ombergs Turisthotell!.

Välkommen till Ombergs Turisthotell!.


Njut lite tillpaket

Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Njut lite tillpaket på Ombergs Turisthotell!

Välkommen att njuta av vårt tredagarspaket.


Möt årstiderna på Ombergpaket

Besök Sveriges första trädgårdsskola, och njut av magiska växter på Omberg. Få kännedom om Ellen Keys vilda trädgårdstankar. Picknick i det fria och femrätterssupé i restaurangen. Möt de olika årstiderna på Omberg med utgångspunkt från Ombergs Turisthotell!Lyxpaket

Fre - sön i sept till okt

Lyxpaketet är ett samarbete mellan Borghamn Strand och Gyllenhammars Restaurang i Borghamn. Det vänder sig till dig/ er som vill fira en speciell händelse eller som bara vill komma bort och njuta av naturen vid Omberg och Vättern.


Pilgrimspaket

Helger i sept. och okt.

För dig som vill göra någonting annorlunda, bryta vardagen och få tid för reflektion och eftertanke. Ta med dina vänner eller familj, lämna mobilen hemma och vandra någon av de två pilgrimslederna på Omberg, Marialeden eller Klosterleden.