Paketresor till Omberg och Tåkernbygden

Påskweekend 2 nätter

Bokningsbart.

Sol som tittar fram och vårblommor som blommar! Vandring på berget och vårliga smaker på tallrikarna!.

Under er pensionatsvistelse upplever ni vår service och omtanke! Njut av en lugn och skön påskhelg. Välkomna våren med långsamma vandringar bland blåsippor och andra blommor som börjat titta fram. Ta med vårt matsäckspaket på berget och njut av de milsvida utsikterna. Njut av våra menyer och dryckespaket i restaurangen.


Vandringspaket

Bokningsbart.

Vandring på bergets slingrande stigar och längs Vätterns strand. Avkoppling på pensionatet och smakfull kväll i restaurangen!

Vandring på Omberg med dess vackra natur är fantastiskt alla årstider! De utmärkta vandringslederna startar precis bakom pensionatet. Vår picknicklunch är packad så att ni kan vara ute hela dagen på berget.


Ellen Key vandringspaket

Bokningsbart.

Tillbaka till svunnen tid och vandra i Ellen Keys spår på berget. Picknick i solskenet och femrätterssupé när skymningen faller därute. Förkovra dig om om Ellen Key med utgångspunkt från Ombergs Turisthotell!


Aktiv Mini-Week

Bokningsbart.

Njut av aktiva dagar och upplev Ombergs fantastiska natur. Ni cyklar med guide på mountainbikes, går med på friluftsturen eller en guidad vandring som tar er till platser som ligger lite utanför de vanliga vandringslederna. Vår picknicklunch packas som ni får med att förtära under dagen.